Minä ja kissani -kurssi - tule mukaan!

23.4.2024


Tutkimusryhmämme kehittämä kaikille avoin verkkokurssi “Minä ja kissanion nyt tarjolla kaikille kissoista kiinnostuneille. Kurssilla pääset kiehtovalle opintomatkalle omaan ja kissasi persoonallisuuteen ja käyttäytymiseen erilaisten interaktiivisten kyselyiden ja uusimman tieteellisen tiedon valossa. Osallistuminen kurssille on täysin maksutonta.

Kurssi auttaa ymmärtämään omaa ja kissan käyttäytymistä, käytösongelmia ja persoonallisuuspiirteitä ja niihin vaikuttavia erilaisia ympäristötekijöitä. Matkalla villikissojen ajasta nykyhetkeen saat uusia näkökulmia myös omaan persoonallisuuteesi ja teet oivalluksia ihmisen ja kissan välisestä suhteesta.

Kurssin aikana täytät kyselyitä muun muassa kissasi käyttäytymisestä, taustasta ja itsestäsi kissanomistajana. Saat henkilökohtaiset raportit esimerkiksi kissasi persoonallisuuspiirteistä, ja voit vertailla niitä muiden ja samanrotuisten kissojen kanssa. Samalla tuotat uutta ja arvokasta tutkimusmateriaalia, jonka avulla voidaan edistää ihmisen ja kissan fyysistä ja henkistä terveyttä ja hyvinvointia.

Ensimmäisille 200 kurssin suorittaneelle tarjoamme mahdollisuuden saada ilmainen, markkinoiden kattavin geenitesti kissallesi. Seuraaville tarjoamme huomattavan alennuskoodin. Vielä voit ehtiä ilmaisen geenitestin saajien joukkoon!

Suomenkieliselle kurssille löydät tästä ja englanninkieliselle tästä.  Muistathan jakaa linkkiä!