Terveystietojen päivitys

Jos olet jo toimittanut kissasi näytteen käyttöömme ja kissan terveydentilassa on tapahtunut jotakin odottamatonta, voit päivittää terveystietoja alla olevalla lomakkeella. Tämä on erittäin tärkeää projektien edistämisen kannalta. Muistathan myös päivittää tiedon kissan menehtymisestä ja kuolinsyystä.

Huomioithan, että mahdollisten liitetiedostojen lähettäminen ei ole mahdollista lomakkeen avulla. Liitteet voit lähettää erikseen osoitteeseen lgl-kyselyt(@)helsinki.fi

Lähetäthän henkilötietoja vain luottamuksellisella sähköpostilla!

Lopetustapauksessa verinäytteen saaminen sairaasta kissasta on erityisen tärkeää, jotta emme menetä iäksi arvokasta tutkimusmateriaalia. Jos pentu syntyy kuolleena tai kissasi kuolee, eikä siitä saada verinäytettä, näytteeksi kelpaa myös esim. pieni pala korvaa, jonka voi lähettää tutkimusryhmälle esim. minigrip-pussiin pakattuna kirjekuoressa näytelomakkeen kera.

Huomioimisen arvoista on, että jokaisen yksilön kudosnäyte on pakattu omaan pussiin ja jokaisesta yksilöstä seuraa näytteen mukana täytetty näytelomake josta selviää kissan terveystiedot. Muistathan merkitä sekä lomakkeet että kudosnäytteen sisältävän pussin kyllin selvästi, jotta paperi ja näyte voidaan kiistatta yhdistää toisiinsa.

 

Päivitä kissasi terveystiedot tästä linkistä!